Evenement

11 Mei 2021 - Webinar: Jongeren motiveren =

Meld je aan om een link te ontvangen

Jongeren motiveren = verbinden + uitdagen + bekrachtigen

Praktijkopleidersdagen 2021

In verband met Covid-19 zijn alle fysieke praktijkopleidersdagen uitgesteld tot later dit jaar. Hiervoor in de plaats hebben wij (A+O Metalektro / OOM / Wij Techniek) de afgelopen tijd 3 online workshops georganiseerd, speciaal voor jou als praktijkopleider. Deze online workshop is de laatste in de reeks. Vanaf september vinden de praktijkopleidersdagen hopelijk weer op locatie plaats. Houd de website in de gaten voor alle data en plaatsen en schrijf je in!

Webinar / Online Workshop 5

Datum:                        11 mei 2021
Tijd:                             10.30 – 11.15 uur
Titel workshop          Jongeren motiveren = verbinden + uitdagen + bekrachtigen
Workshopleiders:      Han Spanjaard

Inhoud online workshop

Jongeren zijn volop in ontwikkeling. Ze hebben behoefte aan autonomie én verbondenheid. En de ervaring en het vertrouwen dat ze dingen kunnen: competentie. Ze zijn zoekende en niet altijd gemotiveerd. Soms is hun gedrag lastig voor de omgeving. Ook voor de praktijkopleider. Jongeren overtuigen en alsmaar confronteren werkt dan niet of zelfs averechts. In deze online workshop gaan we in op enkele technieken en strategieën die wél werken.

De online workshop is een voorproefje van de uitgebreide workshop die je kunt volgen tijdens de fysieke bijeenkomst later dit jaar. Als jouw drijfveer is het motiveren van jongeren en het vergroten van hun vaardigheden, dan is dit dé online workshop voor jou.

Han Spanjaard

Han Spanjaard is psycholoog, onderzoeker en trainer. Hij ontwikkelde, implementeerde en evalueerde diverse preventie- en hulpverleningsprogramma’s, gedragsinterventies en assessmentinstrumenten voor kinderen en jongeren met (ernstig) probleemgedrag en hun ouders. Han verricht zijn werkzaamheden vanuit bureau Spanjaard Development & Training.